Gommens polterabend – sådan ser den ud

Hvis du har en ven der snart skal giftes, fylder 30 eller lignende, så kan det være du leder efter en lidt særlig gave til din ven. Det er næsten tradition forskellige steder i landet, at der bliver bestil en stripper i anledning af en 30-års fødselsdag eller en kammerat der snart skal giftes. Der er også god grund til, at det netop er ved disse to anledninger, man gør noget ekstra ud af festen, og bestiller lidt ekstra til fødselaren eller den kommende brudgom.

Det er nemlig kun ting, der sker en gang i livet, så det gør ikke noget, at festen bliver lidt ekstra særlig, eller der kommer ekstra gang i festen med en smuk stripper. Så kan det godt være, at man bliver upopulær hos kæresten, men hvis det kun sker en gang ved denne særlige lejlighed, så går det nok, og det er jo trods alt som bekendt nemmere at blive tilgivet end at få lov. Læs mere på https://skystrip.dk/.

Hvad koster det at hyre en stripper?

Strip er som tidligere nævnt en velkendt tradition flere steder i landet, men hvad koster det egentlig at få en stripper ud og smide tøjet til en stor fest eller lignende? Det kommer naturligvis an på, hvor du bestiller stripperen igennem, og hvor i landet du bor. Derudover har forskellige strippere også forskellige priser, men generelt skal man regne med, at man skal af med minimum 1500 kroner. Man kan også finde strippere der er dyre eller billigere, men det kommer an på, hvor længe personen skal optræde, samt hvor langt personen skal køre for at komme til festen.

Selvom det kan lyde dyrt, så er der flere forskellige måder, folk plejer at finansiere stripperen på. Den mest populære er, at alle gæster spæder til, og gør det til en overraskelse for fødselaren, så han bliver hovedpersonen under showet. Hvis man gør det på den måde, så bliver det ikke særlig dyrt for det enkelte. Er man eksempelvis 25 gæster der går sammen om at finansiere en stripper der koster 1500 kroner, så skal alle gæster af med 75 kroner. Det behøver altså ikke at koste en formue at hyre en stripper, hvis bare man er nok, der splejser om det.

Hvorfor bestille en stripper?

Strip er velegnet til de aftener, hvor der virkelig er mandehørm i luften. Eller når en kammerat skal forkæles lidt ekstra ved at få en lapdance af en velformet og smuk pige. Ikke alene sker der noget, der ikke altid sker, men der vil være et samtaleemne resten af aftenen samt super god stemning i lokalet både under, men også efter stripperen af færdiggjort sit show. I dag er det også super nemt at bestille en stripper. Alt man skal gøre er, at gå på nettet, og så kan man vælge lige den pige, man drømmer om, eller lige det ens ven drømmer om. Så hvis du skal overraske din ven med en helt ekstraordinær overraskelse, så kunne en stripper være et godt bud.