Det her skal du se i London

Står du og skal planlægge din næste destination? Så tag til smukke London.

 

I London finder du alt, hvad du skal bruge – seværdigheder, shopping, restauranter, kultur – ja nærmest alt! Der er så mange ting man skal se i London.

 

Jeg lover du vil elske byen! Her får du alt hvad du burde se og opleve i london:

 

I den smukkeste by London finder du en række forskellige seværdigheder for både voksne og børn. det kan være alt fra historiske bygninger til moderne arkitektur. Har du ikke været i London før – lover jeg, at du vil blive positivt overrasket over de ting, som vi i Danmark f.eks. ikke har – hvert land har deres egen by og kultur som simpelthen ikke må glippes.

 

Besøg London Eye

 

London Eye er et kæmpe pariserhjul i centrum – det er 135 meter højt og du finder hjulet mellem Waterloo og Westminster Bridge. Ikke nok med det, får du den smukkeste udsigt som overhovedet muligt. Du vil kunne se ud over hele det centrale London – se House of Parliament og Big Ben og den fantastiske natur. Tænk over – at det kun ligger en time væk med flyveren – så en kort weekend kan sagtens også gøre det. Når det bliver mørkt er det endnu smukkere – tag på aftentur og oplev byens lys.Pariserhjulet er meget større end det, som du kender fra Tivoli. Det kan ikke sammenlignes. I London Eye kører du rundt i kabiner med 25 personer i hver. Og hele turen tager en halv time. Det er en af de mest populære attraktioner – så glem den ikke og husk at være i god tid – for der kan være kø.

 

Nu hvor du er igang – så tag også et smut forbi Big Ben som er et af verdens mest kendte tårne. Tårnet er 106 meter højt, men det er ikke bygningen, der hedder Big Ben, men det 13 tons tunge klokke, der hænger oppe i tårnet. Denne klokkes historie stammer fra 1859, hvor den blev hængt op. Under 2. Verdenskrig fik den en helt særlig betydning. Her var dens klang symbol på, at Storbritannien stadig var et frit land.

 

Sidst men ikke mindst så husk også at besøg Tower of London som har en 900 år lang og meget blodig historie bag sig. Det var i gamle dage et meget berygtet fængsel, og mange fanger er da også gået igennem indgangen som kaldes forræderens port. Her fandt henrettelser sted og ikke mindst rotter tog livet af de fleste.

 

Som du forhåbentlig har fået et indblik i, så er London helt klart et besøg værd. Så det er bare med at komme af sted.