3 måder, du kan tjene penge på ved at rejse

At rejse er populært som en karrierevej i øjeblikket. At undervise i engelsk i Asien, au-paire i Europa, blive stewardesse for Emirates og arbejde på internationale krydstogtsrederier er de første ting, der kommer i tankerne.

 

Målet ville være at tage det du studerer nu, og anvende det i de rejse-og-tjen karriereeksempler, vi vil diskutere nedenfor, eller ganske enkelt begynde at lede efter et par måder du kan tjene penge på, mens du rejser verden rundt.

 

Her er måder, du kan tjene penge på ved at rejse rundt og nyde alt dets skønhed.

  1. Bliv en influencer på sociale medier

Når du ruller gennem dit Instagram-feed, hvad er sandsynligheden for, at de første fem opslag eller historier er om influencers, der lever livet i de forskellige byer? Hvor ofte finder du dig selv ved at scrolle gennem deres feed og ønske, at du kunne få deres garderobe, deres produkter, deres fritid, deres mad (for det meste) og deres sjov?

 

Det kunne du godt. Hvis du har en passion for sundhed, fitness, mode, skønhed, fotografi eller livsstilsindustrien, så brug den til at finde et nichemarked af følgere og skabe følgbart indhold. Billeder af god kvalitet og relevant og relateret indhold er, hvad folk leder efter. Opbyg nok følgere, og du kan hyre en manager til at booke dig til begivenheder og opstille produktanmeldelserne. Køb din egen professionelle hjemmeside og udvikle dit brand. Tag dine passioner og få det til at fungere for dig.

 

Snart nok vil du være i stand til at tage op til et femstjernet overnatningsresort rundt i verdenen og bede om en overnatning til gengæld for en omtale og, for dem, “gratis markedsføring, på dine profiler på sociale medier . Så simpelt som det.

 

Influencers på sociale medier bliver kontaktet af marketingvirksomheder hele tiden, og brands elsker at sponsorere dem ved at give dem gratis varer. Beslut dig for din “gode side” og pift dine fotofærdigheder op, det er tid til at blive den næste eftertragtede influencer.

 

  1. Arbejde for et turistbureau

En oplagt mulighed ville være at tage et rejse- og turismekurser og arbejde for et rejsebureau. International, national eller endda lokal turisme vil udsætte dig for, hvad dette land har at tilbyde. Selv noget som et luksussafari-turismebureau kan åbne døre til game lodge og tilbyde dig turistoplevelser, mens du får betalt.

 

Du kan være rejseleder, rejsekonsulent, ferieplanlægger eller endda på hoteller eller på selve resorts. Du rejser måske ikke så meget, men du vil være lige midt i den luksuriøse turistindustri, hvilket ikke er et dårligt sted at starte.

  1. Freelance når og hvor som helst

Freelancing er en fantastisk ting. Du kan vælge dine timer, din arbejdsbyrde, dit kontor og dine kunder. Som freelancer har du tid til at rejse rundt i landet og være en social media influencer, hvis du vil. Du kan starte din egen turistrådgivning med en blog hjemmeside, og skrive om de turismekurser du tog, og leve livet præcis som du vil. Du kan kombinere ovenstående rejse-og-tjen-karrierer i denne freelance-titel og få alle de mulige frynsegoder.

 

Der er et marked for næsten alt i disse dage, så du vil helt sikkert kunne finde noget at fokusere på, som du elsker. Og mulighederne kan være uendelige. Det starter i det små og kan tage et stykke tid, men med tiden kan alt det hårde arbejde betale sig.